Números anteriors

Número 1

Haldia
cometes

Milers de persones han rebut aquest any als Reis Mags a la Cavalcada de L’Hospitalet. Durant el trajecte s’han llençat 4.500 kilograms de caramels i s’han repartit 400 kilograms de carbó. En l’organització han participat 370 persones i 11 entitats de la ciutat entre grups de teatre, escoles de dansa, música i ginmàstica i clubs esportius.

El pessebre institucional que s’instal·la al Nadal al vestíbul de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha tornat a ser un èxit. Ha rebut enguany 12.207 visites. El pessebre és obra de Miguel Romero, Carlos Buj i Joan Campamà, un grup de joves pessebristes vinculats al Col·legi Xaloc.

S’obre el termini perquè les famílies nombroses demanin la bonificació de l’impost de béns immobles (IBI). La petició s’ha de tramitar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del carrer de Girona, 10, o bé a qualsevol de les regidories de districte de L’Hospitalet. Més informació al web: www.l-h.cat.

Net i polit, fins al 13 de gener, als carrers Joventut, Llançà i Orient dels barris de Collblanc i La Torrassa. S’hi netegen a fons les voreres i la calçada, s’eliminen els grafits de les façanes, es revisa l’estat de les papereres, es netegen les ubicacions dels contenidors i el clavegueram i es retiren les herbes que creixen a terra.

Setanta alumnes han iniciat nou accions formatives de programes de formació professional per a l’ocupació de L’Hospitalet del 2023. Les formacions formen part de les cases d’oficis d’hostaleria i d’instal·lacions i eficiència energètica i dels programes de formació i inserció (PFI), una aposta educativa de la ciutat.

Encara no t’has descarregat la nova app de serveis Connecta L’H? L’aplicació, que es gratuïta per Android i iOs i es pot descarregar a l’enllaç l-h.cat/connecta-lh, et permet accedir a les gestions municipals, realitzar tràmits digitals, rebre avisos i comunicar-te amb l’Ajuntament des del mòbil.

El Circ d’Hivern, el Campament Reial, la Fàbrica de Caramels i la Fàbrica de Joguines han estat els grans protagonistes del Nadal a L’Hospitalet. Milers de ciutadans i ciutadanes han pogut gaudir d’aquests espectacles màgics en un Nadal marcat a L’Hospitalet per la cançó ‘La Ciutat dels Estels’ composta pel músic Manu Guix.

Comença l’any amb bons propòsits esportius. L’esport és salut! Aprofita l’oportunitat. Fins al 31 de gener tens la matrícula gratuïta a tots els poliesportius de L’Hospitalet. A més, tindràs un 50% de descompte en la quota del mes de febrer i dues invitacions per convidar a familiars o amics. Aprofita l’oportunitat!

Fins el 26 de febrer encara es pot visitar l’esposició ‘Fatamorgana’ de l’artitsta català d’arrels mexicanes Gino Rubert al Centre d’Art Tecla Sala. A l’exposició trobarem unes obres que estan protagonitzades en la seva major part per personatges inexpressius que ens miren desafiants i que ens faran conviure amb totes les passions imaginables.

Recorda que l’Ajuntament ha habilitat 16 punts de recollida de l’arbre de Nadal distribuits per tots els barris de la ciutat fins el proper diumenge 15 de gener. El lema de la campanya és “El teu arbre de Nadal és reciclable. Porta’l a un punt de recollida i en farem compost”. Consulta els punts de recollida a la web de l’ajuntament www.l-h.cat.