Números anteriors

Número 26

Haldia
cometes

El popular barri de la Florida està d’aniversari: compleix 100 anys. I per celebrar-ho, demà dissabte, 22 d’octubre, Ajuntament, Regidoria del Districte, Oficina del Pla Integral les Planes-Blocs Florida i entitats han organitzat una gran jornada festiva que omplirà els seus carrers amb activitats i propostes lúdiques per a tothom. T’hi esperem!

Amb motiu de la celebració de Tots Sants, el Cementiri Municipal de L’Hospitalet amplia horaris i serveis del 17 d’octubre al 2 de novembre. Durant aquests dies, el recinte funerari estarà obert ininterrompudament de 9 a 18 hores, per tal d’oferir un millor servei a la ciutadania.

L’Hospitalet ret homenatge a Lluís Companys. El passat dissabte, 15 d’octubre, es va fer el tradicional homenatge al president de la Generalitat de Catalunya, amb motiu del 82è aniversari del seu afusellament al castell de Montjuïc, a la plaça que du el seu nom, al costat de la rambla de Just Oliveras.

Nova acció de Net i polit fins al 30 d’octubre a 12 carrers i espais de Santa Eulàlia. S’hi netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà. També es revisa l’estat de les papereres i es netejen les ubicacions dels contenidors i el clavegueram.

El Consell Educatiu va mantenir el passat dimecres la seva primera reunió després del procés de renovació dels seus integrants. Aquest òrgan de participació, consulta i debat de tot el relacionat amb l’educació a la ciutat està integrat pels diferents agents de la comunitat educativa.

Dispositiu conjunt entre Guàrdia Urbana de L’Hospitalet, Mossos i Guàrdia Urbana de Barcelona el divendres 14 d’octubre a la travessera de les Corts. S’inspeccionen tres locals amb un balanç de sis denúncies administratives, dues de les quals per disposar de productes d’alimentació caducats i begudes alcohòliques sense precinte fiscal.

Constitució del Consell de Nois i Noies de primària i secundària de L’Hospitalet per al curs 2022-2023. Aquest curs, bona part de la feina de nois i noies se centrarà en els refugis climàtics i l’ús de l’espai públic des d’una perspectiva de gènere, dues línies de treball en el marc dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Aquesta setmana han continuat les activitats del Mes de la Gent Gran i FiraGran. S’han fet tallers, la trobada anual de colles veteranes sardanistes de Catalunya i avui s’ha fet, amb sortida a La Farga de L’Hospitalet, una caminada de gent gran, amb gairebé un miler de persones inscrites, per promoure l’envelliment actiu.

Estudiants i entitats han participat aquesta setmana al Teatre Joventut en la representació de l’obra ‘La mirada del otro’, de la companyia Proyecto 43-2. Una activitat de prevenció del radicalisme que serveix per debatre sobre els extremismes violents. Han vist l’obra 900 alumnes de 3r i 4t d’ESO i de cicle formatiu de grau mitjà de 13 instituts de la ciutat.