Números anteriors

Número 19

Haldia
cometes

L’Ajuntament s’ha reunit aquesta setmana amb veïns i entitats del barri de la Torrassa arran de la caiguda d’un arbre de la zona central de la plaça Espanyola el passat dimecres per la forta pluja i la retirada avui divendres de dos exemplars més amb un elevat risc de caiguda. La plaça Espanyola tindrà un 50% més d’arbres una vegada finalitzin les obres al febrer: passarà de 21 a 31 exemplars. 

Fins al 31 de desembre, reducció de tarifes als títols de transport. TMB recomana fer la compra a través de l’app de TMB, la seva pàgina web o les màquines de venda del Metro fora de les hores punta.

Nova acció de Net i polit fins al 15 de setembre a set espais de Pubilla Cases. S’hi netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà. L’acció s’acompanya també d’altres actuacions a l’espai públic, com la revisió de les papereres, la neteja de les ubicacions dels contenidors i el clavegueram i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Vine a passar-t’ho bé a la Festa Major de Bellvitge! Fins a l’11 de setembre! Tot a punt per uns dies de gresca i bon ambient al barri. Mùsica, jocs infantils, esports, ball popular, teatre, nit infernal i tabalada, gegants i moltes activitats més! No et quedis a casa! Consulta el programa al web de l’Ajuntament www.l-h.cat.

Protecció Civil de L’Hospitalet començarà a distribuir aquest cap de setmana polseres identificatives per a nens i nenes. Ho farà coincidint amb la Festa Major de Bellvitge el diumenge 4 de setembre a la Diada d’Activitats Lúdiques Infantils, d’11 a 14.30 h, al parc metropolità de Bellvitge. És una nova iniciativa que ajudarà a localitzar els familiars o responsables d’un infant quan aquest es perdi, ja que a les polseres s’anota el nom de l’infant i un telèfon de contacte de la persona responsable.

Tornen els cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet. A partir del 12 de setembre s’obre la inscripció per als cursos de setembre-desembre. La matrícula tindrà dos torns: els antics alumnes podran fer-la els dies 12 i 13 de setembre i la matrícula oberta a tothom serà del 14 al 16 de setembre.

Nova visita guiada a l’exposició “50 objectes per a 50 anys” al Museu de L’Hospitalet. Aprofiteu aquesta ocasió tan especial. La visita serà diumenge, 4 de setembre, a les 12 hores. Cal inscripció prèvia. Més informacio a www.museul-h.cat o trucant al telèfon 934036110.

 

Si tens entre 18 i 60 anys i estàs en situació d’atur, inscriu-te abans del 26 de setembre al programa gratuït “Lanzadera Conecta Empleo”. Tindràs assessorament amb experts, actualització de currículum, simulació d’entrevistes de treball, contacte amb empreses, etc. Més informació: www.lanzaderasconectaempleo.es.

Del 10 al 18 de setembre, els espais patrimonials i més emblemàtics de L’Hospitalet tornen a ser l’escenari de “L’Herència, flamenco i patrimoni”. Aquesta nova edició, que connecta arquitectura, patrimoni i arts en viu, presenta les darreres propostes artístiques de figures consolidades i de joves talents del flamenc. José Maya, Lorena Nogal i Pol Jiménez són alguns dels noms de la programació d’enguany, que fomenta la hibridació entre disciplines i artistes.