Números anteriors

Número 14

Haldia
cometes

A L’Hospitalet, l‘Orgull, més visible que mai a la primera festa Pride celebrada al parc de la Marquesa, amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+. L’Hospitalet ha estat sempre una ciutat inclusiva i diversa, tolerant i respectuosa, oberta i compromesa en la lluita per erradicar les actituds LGTBI-fòbiques.

Tal com van anunciar el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i l’alcaldessa, Núria Marín, la ciutadania de l’Hospitalet Nord ja no haurà de desplaçar-se fins a l’Hospital Moisès Broggi per a intervencions de pròtesi de genoll. Aquesta setmana s’ha iniciat l’activitat de cirurgia de genoll a l’Hospital General de L’Hospitalet.

Vine a passar-t’ho bé a la Festa Major de la Florida! Fins al 3 de juliol! Tot a punt per uns dies de gresca i bon ambient al barri. Comerç al carrer, cinema, jocs infantils, esports, ball popular, tabalada de diables i correfoc i moltes activitats més! No et quedis a casa! Consulta el programa al web de l’Ajuntament www.l-h.cat.

Torna, fins al 4 de setembre, “A l’espai públic, el civisme és el millor joc”, amb civiteques arreu de L’Hospitalet. Amb aquesta activitat, que s’emmarca dins les accions de l’Aliança per la convivència, es volen dinamitzar a les places activitats i jocs per a infants, amb l’objectiu de fomentar les actituds cíviques i el bon ús de l’espai públic.

Fins al 3 de juliol, coincidint amb les festes majors de la Florida, vine a gaudir de la Ruta de Tapes. Hi participen 17 establiments. Tapa i consumició: 3,50 euros. Assaboreix la rica gastronomia de L’Hospitalet! Pren nota de totes les propostes, participa en el concurs de la tapa més popular i guanya premis.

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana, han desmantellat un punt de venda de drogues en un pis. Es va localitzar gairebé mig quilo de cocaïna, amb valor de 27.000 euros al mercat negre, i fàrmacs per adulterar més de 8.000 dosis. Es va detenir el presumpte responsable del punt de venda.

L’Ajuntament posa en marxa “Estiu sense por”, un projecte pilot d’atenció a la diversitat funcional en les activitats de lleure d’estiu adreçat a la petita infància —de 3 a 7 anys— i a les seves famílies que vol aconseguir que pares i mares perdin la por que els seus fills i filles es relacionin i puguin començar el curs escolar amb normalitat.

Vine a passar-t’ho bé a la Festa Major del Gornal! Fins al 3 de juliol! Tot a punt per uns dies de gresca i bon ambient al barri. Mercat d’artesania i solidari, música en directe i ball, batucada, twirling, esports, focs artificials i molt més! No et quedis a casa! Consulta el programa al web de l’Ajuntament www.l-h.cat.

L’Hospitalet obtiene la certificación Biosphere de destinación turística comprometida con la sostenibilidad. La distinción, que otorga la ONG Instituto de Turismo Responsable, fue recogida por el concejal de Promoción Económica y Turismo, José Antonio Alcaide, y contribuirá a captar una demanda turística responsable.

Sabies que, durant el segon trimestre de l’any, 409 persones han participat en els tallers de memòria que es fan als casals municipals de la gent gran. A les sessions d’estimulació es treballen exercicis de reforç de la memòria i de solucions per a situacions quotidianes de lapsus i descuits.

Un total de 160 esportistes de les seleccions escoceses de bàsquet han passat al juny per L’Hospitalet. Una estada que reforça la ciutat com a destinació de turisme esportiu. La regidora d’Esports, Maite Revilla, els va acomiadar en un acte al Poliesportiu Municipal Gornal.

Recepció oficial al CB L’Hospitalet a Can Buxeres amb motiu del seu ascens a la Lliga LEB Plata. “Estem orgullosos de vosaltres. Sé que heu estat preocupats pel tema econòmic, però l’Ajuntament està al vostre costat. Jugareu la propera temporada a la tercera categoria del bàsquet professional”, ha dit l’alcaldessa Núria Marín.