Números anteriors

Número 12

Haldia
cometes

L’Ajuntament celebra que el consens polític hagi fet possible que l’Academia Cultura s’integri en el sistema públic. Aquesta opció havia estat proposada i defensada per l’alcaldessa Núria Marín com a solució per garantir l’escolarització de tot l’alumnat i la continuïtat de l’escola, així com el manteniment dels llocs de treball del professorat.

L’alcaldessa de L’Hospitalet s’ha reunit amb el conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Gonzàlez-Cambray, a l’Ajuntament. Núria Marín ha reclamat posar en calendari i incloure en els pressupostos de la Generalitat la rehabilitació integral de les cinc escoles i un institut inclosos en el pla d’urgència.

El espacio interior situado entre la calle del Prat y la avenida de la Mare de Déu de Bellvitge será objeto de un proyecto de renovación y mejora de la calidad urbana. Las obras, que empezarán este año y tienen un plazo de ejecución de 10 meses, afectarán a las zonas de paseo y de aparcamiento, en una superficie de 9.095 m2.

Vine a gaudir de la Festa Major de Pubilla Cases! Fins al 19 de juny! Amb propostes per a tothom: balls, teatre, concerts, havaneres, jocs, comerç al carrer… No et quedis a casa i gaudeix de la festa, del veïnat, del barri! Consulta el programa al web de l’Ajuntament www.l-h.cat.

La vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, ha visitat el Centre d’Innovació i Formació per a l’Ocupació (CIFO), on ha conegut les instal·lacions i ha mantingut una trobada amb professors i estudiants del centre, que és referent nacional en arts gràfiques.

Vine a divertir-te a la Festa Major del Centre! Fins al 24 de juny! Amb propostes per a tothom: concerts, foguera, revetlla i Flama del Canigó, sopars al carrer, activitats infantils, teatre… No et quedis a casa i gaudeix de la festa! Consulta el programa al web de l’Ajuntament www.l-h.cat.

Katie Stana, cònsol general dels Estats Units a Barcelona, ha visitat l’Institut Escola Puig i Gairalt, acompanyada per l’alcaldessa Núria Marín. Aquest centre és un dels quatre de L’Hospitalet on es desenvolupa el projecte Remix the School, que fomenta el reciclatge i l’economia circular.

L’Hospitalet iniciarà la renovació del seu parc mòbil de neteja urbana amb l’adquisició de 15 vehicles elèctrics, escombradores i hidronetejadores, que substituiran les actuals maquinàries de gasoil i biodièsel i permetran millorar la qualitat de l’aire amb la disminució d’emissions de gasos contaminants.

Vine a passar-t’ho bé a la Festa Major de Granvia Sud! Fins al 24 de juny! Les festes majors als barris tornen amb la força, l’alegria i el caliu de sempre. Festes que ja formen part de les nostres tradicions, obertes a tothom i amb esperit de convivència. No et quedis a casa! Consulta el programa al web de l’Ajuntament www.l-h.cat.

Fins al 19 de juny, coincidint amb la Festa Major de Pubilla Cases, vine a gaudir de la Ruta de Tapes. Hi participen 17 bars i restaurants. Tapa i consumició: 3,50 euros. Assaboreix la rica gastronomia de L’Hospitalet! Pren nota de totes les propostes, participa en el concurs de la tapa més popular i guanya premis.

Net i polit durant els propers 15 dies al barri de la Torrassa. Es netejaran a fons les voreres i la calçada; s’eliminaran els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà, i s’actuarà en contenidors, clavegueram i papereres.

Aquesta setmana han començat les obres de reforma de la plaça Espanyola, que tenen com a finalitat millorar els usos ciutadans d’aquest espai central de l’activitat social del barri de la Torrassa. El projecte té un pressupost de 645.673 euros i el termini d’execució previst de les obres és de vuit mesos.