Números anteriors

Número 2

Haldia
cometes

El Parlament aprova modificar el decret que possibilitarà que l’Acadèmia Cultura s’integri a la xarxa pública. L’alcaldessa Núria Marín ha agraït al president de la Generalitat, Pere Aragonès, el canvi de posicionament i insta el Departament d’Educació a materialitzar aquest acord. ENTRE TOTS HEM SALVAT L’ACADÈMIA CULTURA! MOLTES FELICITATS!

Net i Polit a 11 carrers i places de Santa Eulàlia i Granvia Sud. Cada acció consta de neteja a fons de voreres, calçada i contenidors, eliminació de grafits i revisió de papereres i clavegueram.

Continuen les reunions als barris per a la propera implantació de la Zona AIRE d’estacionament gratuït per als residents: Santa Eulàlia est (889 places), Collblanc (250) i la Torrassa (389).

El poeta y novelista, Benjamín Prado, será el pregonero de las Fiestas de Primavera, del 21 al 24 de abril. Habitual de los escenarios de nuestra ciudad, aportará un toque reivindicativo a un pregón que será un alegato por la paz. 

Núria Marín: “Transformarem un milió de metres quadrats per generar economia i nou espai públic a la ciutat”. L’alcaldessa ha parlat del PDU Biopol-Granvia, del soterrament de les vies i del trasllat de la subcentral elèctrica de Collblanc al Fòrum Europa.

L’Hospitalet remodela más de 30 calles para continuar fomentando la movilidad sostenible y la accesibilidad. El proyecto está cofinanciado por los fondos europeos Next Generation. Presupuesto: 5,7 millones de euros.

Unes 100.000 persones han passat pels 3.000 expositors dels salons Alimentaria i Hostelco que s’han celebrat a Fira de Barcelona Gran Via a L’Hospitalet.

15 dones de L’Hospitalet, d’entre 35 i 55 anys, s’incorporen al mercat laboral després de finalitzar el Curs d’atenció sociosanitària d’Inserdones. Aquest programa es va iniciar l’any 2018 i des de llavors han participat 300 dones.

Jornada d’arts comunitàries al parc del pont de Matacavalls dins els actes del Pla de regeneració urbana integral les Planes-Blocs Florida per revitalitzar i millorar el barri. S’ha pintat un mural comunitari amb l’artista Gemma Fontanals.

Tornen les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria “Ciutat de L’Hospitalet”. La Primavera de Tapes es farà del 21 al 24 d’abril. El preu de la tapa i consumició serà de 3,50 euros. La cuinera Carlota Claver és la padrina d’aquesta edició.

L’Associació Forgender Seal ha atorgat a L’Hospitalet el Distintiu per la Igualtat de Gènere SG CITY 50-50, amb una puntuació que situa la ciutat en un nivell avançat.

El Centre d’Art Tecla Sala acull l’exposició “Els migdies d’Afeli”, una proposta de l’artista Rubén Verdú (Caracas, 1962), comissariada per Oriol Fontdevila i que es podrà visitar fins al 10 de juliol.