Números anteriors

Número 1

Haldia
cometes

Plantamos cara al mal uso del patinete. En abril se inicia una campaña de sensibilización y cumplimiento de las normas de tráfico que será la primera acción de la Alianza por la Convivencia.

 

Año 2021: 183 accidentes con patinetes involucrados y 1.505 multas impuestas.

 

¡SI TE MUEVES EN PATINETE ELÉCTRICO, RESPETA LAS NORMAS DE TRÁFICO!

No deixem ningú enrere!

Un total de 7.886 alumnes de les escoles de la ciutat es beneficien aquest curs 2021/22 de beques menjador. L’Ajuntament destina 1,15 milions d’euros a aquest apartat.

L’H ofereix 9 espais per construir noves escoles a la Generalitat

Arran de la decisió del Govern de tancar l’Acadèmia Cultura al barri de la Torrassa, l’Ajuntament proposa a la Conselleria d’Educació una solució real per pal·liar les mancances d’oferta educativa a la ciutat. La Generalitat n’ha de respondre.

Empiezan los cursos GRATUITOS de especialización digital dirigidos a 400 jóvenes de la ciudad. El 25 de abril, el Ayuntamiento y la Escuela de Organización Industrial (EOI) ponen en marcha el programa Millennials para formar a jóvenes en situación de desempleo en competencias digitales. Más información e inscripciones: Oficina Jove (934036960) y www.eoi.es.

Aquest és el cartell de les Festes de Primavera, que tindran lloc del 21 al 24 d’abril. La imatge guanyadora és obra d’Alba López, veïna de la Torrassa i estudiant de l’Escola Serra i Abella. Moltes felicitats!

Portes obertes a les escoles bressol i a les llars d’infants. El termini de preinscripció serà del 5 al 17 de maig, en format telemàtic, i del 9 al 17 de maig, de manera presencial. L’Hospitalet compta amb 1.356 places de 0 a 3 anys.

Abierta la inscripción de la 12ª Cursa Nocturna de L’Hospitalet que se disputa el 14 de mayo, a partir de las 20.30 horas, en el entorno de la plaza Europa y del Distrito Económico.

Inscripciones: www.cursanocturnalh.cat.

 

El nou PDU Biopol-Granvia s’obre a la participació ciutadana i entitats durants els propers dos mesos. El nou projecte redueix l’edificabilitat en 70.000 m², crea 528.000 m² d’espais verds, millora la connexió de la ciutat amb el riu Llobregat i aposta pel manteniment de l’actual paissatge de Cal Trabal, que esdevindrà de titularitat pùblica. Més informació a través del web participa.gencat.cat.

Reunió dels tècnics de l’Ajuntament amb els veïns i les veïnes dels Blocs Ciutat Comtal al barri de Sant Josep. L’Ajuntament encarrega a la Universitat Politècnica de Catalunya un segon informe que determinarà els diferents tipus de patologies dels edificis i les millores energètiques que s’hi poden dur a terme. Es solicitaran ajuts econòmics de rehabilitació estructural a AMB i els fons europeus.

Així seran els futurs jardins Vallparda a la Torrassa! El projecte, que s’ha licitat aquesta setmana, formará part de la xarxa d’illes verdes urbanes de la ciutat. Tindrà 950 m², incorporarà una important densitat d’arbrat, un terra vegetal de creixement espontani, una font d’aigua, bancs, elements gimnàstics i una tanca per garantir l’horari d’ús. L’obra estarà finalitzada el darrer trimestre del 2022.

El Ayuntamiento destina 11,06 millones de euros del remanente del ejercicio del 2021 a favorecer el escudo social de las familias, a la reactivación económica, y a la mejora del mantenimiento y la limpieza de la ciudad.